Bedrijven/Particulieren

(Online) trainingen

(Online) trainingen:

• Uitgeslapen werkt beter!

De training Uitgeslapen werkt beter! is bedoeld voor mensen die  slecht inslapen of doorslapen en daar last van hebben.

De training kan een paar keer per jaar online gevolgd worden.
In deze training krijg je veel praktische tips. Je gaat leren welke zaken betrekking hebben op je slaappatroon en de globale invulling van je dag. Want goed slapen begint vaak overdag! Je krijgt informatie over allerlei aspecten die met slaap te maken hebben. Je leert over voorwaarden om in slaap te vallen. Je leert ook te kijken naar de invloed die gedachten en emoties op je gevoel van rust en veiligheid en op je lichaam hebben. Verder komen de effecten van stress op je slaap en je eigen bioritme aan bod.

Wanneer presteer jij het best en wanneer heb je behoefte aan rust en herstel?
Door gebruik te maken van hartcoherentie leer je invloed uit te oefenen op het ritme van je hart. Op deze manier ben je in staat gedurende de dag rust en balans in je lichaam aan te brengen waardoor je stressniveau aan het eind van de dag vermindert. Het effect hiervan wordt zichtbaar gemaakt door gebruik te maken van apparatuur die je bij de start van de training ontvangt.

Wat levert het op?
Deelnemers aan de training ervaren dat zij beter slapen, zich fitter voelen en minder piekeren. Bovendien heeft men na het volgen van de training minder last van wakker liggen en kan men de gevolgen van een “mindere nacht” beter hanteren.

De training Uitgeslapen werkt beter! kan individueel gevolgd worden in 7 sessies van 1 uur . Of in een kleine groep van 4 tot 6 personen .

Wil je weten of dit iets voor je is ? Neem vrijbklijven contact op voor een eerste kennismaking bel 030-6343277 voor een gratis test.

Ik had last van slapeloosheid en piekeren. Ik twijfelde of het bij mij zou werken, ik ben vrij nuchter. Ik heb snel resultaat geboekt, slaapproblemen duidelijk verminderd en het is makkelijk toepasbaar. Ben verbaasd dat je met een simpele toepassing grote stappen kunt zetten. (Jurist, 52 jaar)

 

Online trainingen:

• Examenstress de baas

• Faalangst onder controle

Deze trainingen bestaan soms uit webinars en soms uit een e-learningpakket met opdrachten en video’s.

Je kunt de training in je eigen tijd doen en ook reeds gedane sessies weer opnieuw bekijken.
Interesse? Op dit moment is er even geen training die je online kunt volgen.  Wil je niet wachten? Al deze trainingen zijn ook persoonlijk te volgen. Bel voor een vrijblijvende kennismaking met 030-6343277.
Wil jij de hoogte gehouden worden als er weer een training online gaat? Meld je dan aan in het veld hieronder.Ja, hou me op de hoogte
Voornaam
E-mailadres *