Bedrijven/Particulieren

‘Peak Performance’

Stressreductie en Vitaliteit voor Professionals

Organisaties en bedrijven verwachten van professionals creativiteit, leiderschap, daadkracht, oplossingen voor lastige problemen of dillemma’s. Samenwerking, communicatie, vergaderen, plannen deadlines om te halen.

De verwachtingen en werkdruk zijn vaak hoog. Men is vaak hoog opgeleid en gemotiveerd. Toch hebben steeds meer mensen moeite om het werk, het leven in evenwicht te houden met de situatie thuis.
Werken wordt steeds meer een topspprestatie.
Dat is een fantastische uitdaging, maar professionals hebben daarvoor wel de juiste (top) conditie nodig.
Het Peak Performance Programma van HeartMath® brengt het prestatievermogen van professionals op een optimaal niveau en reduceert de aanwezige stress.

De HeartMath technieken zijn wetenschappelijk bewezen, eenvoudig, werken snel en zijn direct toepasbaar. De gepatenteerde en bekroonde bio-feedback software laat u direct het effect zien van de technieken. Door te oefenen bent u in staat om uw eigen hartcoherentie te verhogen. Dit heeft een krachtig positief effect op uw functioneren, zowel op uw werk als thuis.

Praktische resultaten van het programma

  • verbeterd prestatievermogen & verhoogde productiviteit
  • sterk verminderde stress beleving, met daarbij behorende
  • fysiologische verbeteringen (zoals bijv. lagere bloeddruk)
  • méér energie en verhoogde vitaliteit
  • verbeterde mentale en emotionele flexibiliteit
  • meer concentratie en focus, beter In staat om te luisteren

Vergroten van uw innerlijke balans en vitaliteit

Er bestaat een direct verband tussen uw hartritme en uw gedachten en emoties.
Het emWave® systeem van HeartMath geeft u een onmiddellijke, objectieve feedback van uw innerlijke staat. In hoeverre u in balans bent is meteen te zien op het computerscherm. Tevens kunt u volgen hoe gedachten en emoties uw hartritme beïnvloeden en wat de effecten zijn die het toepassen van de HeartMath technieken op u kunnen hebben.

Zo krijgt u met de geleerde technieken een krachtige manier van zelfsturing. Hierdoor creëert u optimale prestaties in uw dagelijkse werksituaties. Het programma is ontwikkeld door cardiologen, neuro-cardiologen en neurologen van het HeartMath Instituut in Amerika. Dit instituut doet al meer dan 15 jaar wetenschappelijk onderzoek.

Wereldwijd zijn er inmiddels vele duizenden managers en medewerkers van bedrijven als Unilever, Shell, Hewlett Packard, BP en Motorola in het HeartMath Peak Performance Programma getraind. In Nederland zijn sinds 2001 trainingen gegeven aan medewerkers van o.a. de NS,de Belastingdienst, verschillende gemeentes, Delta Lloyd, PriceWaterhouseCoopers en Philips.

Naast het bedrijfsleven wordt de methode ook gebruikt bij overheden, onderwijs, politie, gezondheidszorg en in de topsport. Uit metingen die we voor en na het Peak Performance Programma doen, blijkt consequent een sterke verbetering op kenmerken als vitaliteit, beter slapen, prestaties, evenwicht werk/privé-leven en omgaan met stress.
Deze resultaten ondersteunen de wetenschappelijke theorieën.

‘De fysiologische achtergrond en wetenschappelijke onderbouwing.

“De technieken die in het HeartMath Peak Performance Programma worden gebruikt
zijn simpel en direct in de praktijk toepasbaar. Door het gebruik van deze technieken
ben ik effectiever in mijn day to day business. Maar ook privé heb ik erg veel profijt
van deze training. Kortom, deze training heeft mijn leven meer inhoud gegeven.”
Amout van der Rest, Partner Transfer Pricing, PriceWaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V.

Interesse gewekt?

Aarzel dan niet om Contact op te nemen met Marijke Gast en vrijblijvend te bespreken wat zij in uw specifieke situatie kan betekenen.